NHL-resor-Washington-Capitals

Allmänt om Washington Capitals

Washington är USA:s huvudstad och ett utmärkt resemål om man vill kombinera både hockey samt sevärdheter under sin resa. Washington Capitals drar ofta fulla hus när de kommer på besök på grund av alla deras stjärnor,
inte minst Alexander Ovechkin och Nicklas Bäckström.

Laget spelar i Verizon Center, en arena som tar 18 506 besökare och som invigdes 1997. På senare år har laget presterat väldigt bra och har vunnit sin division flera gånger, men trots det har man inte lyckats gå riktigt långt under slutspelet.

Reseguide:

Vi jobbar just nu på att ta fram en gratis nedladdningsbar reseguide för er som planerar en NHL-resa till Washington för att se Capitals. Det kommer även publiceras en guide till deras arena Verizon Center.

Under er resa till Washington glöm inte att det är väldigt nära både till Philadelphia och New York och tar man tåget är det både billigt samtidigt som det går for att ta sig mellan städerna. Varför inte kombinera flera matcher under samma resa?

Prisexempel:

Här nedanför kan ni se Washington Capitals kommande matcher samt enkelt skicka en prisförfrågan via Nickes.com. Paketen innehåller både matchbiljetter samt bra boende. Givetvis går det även att kombinera flera olika matcher samt städer.