NHL resor Toronto Maple Leafs

Allmänt om Toronto Maple Leafs

Hockey är nästan religion i Kanada och Toronto är landets största stad och deras arena är givetvis alltid slutsåld. Laget har en historia av stora svenska stjärnor och säger du till något att du är från Sverige får du garanterat höra om deras bästa minnen av Börje Salming eller Mats Sundin.

Under en NHL-resa är ett stopp i Toronto ett måste för alla hockeyälskare. Stämningen är hög och även om laget har underpresterat i många år skapar fansen en mäktig stämning inne i Air Canada Centre. Men det finns fog för optimism runt hockeylaget som på senare år införskaffat sig unga supertalanger som Auston Matthews, William Nylander och Mitch Marner, samt åldrade stjärnan Patrick Marleau. det börjar pratas Stanley Cup-titel i Toronto och det var minsann många år sedan sist.

Reseguide, Toronto Maple Leafs:

Vill ni ladda ner reseguiden inför er NHL-resa till Toronto med allt ni behöver veta om Toronto Maple Leafs samt deras arena kan du ladda ner en guide genom följande länk: Reseguide Toronto Maple Leafs.

Där hittar ni bland annat praktiskt information som hur man tar sig till arenan, vart man kan äta samt se laget träna men även lagets historia. Ett snabbt tips är annars The Real Sports Bar som ligger precis intill deras arena
Air Canada Centre. Det är en av världens största sportbarer och har blivit framröstad till den bästa sportbaren i Nordamerika.

Prisexempel:

Biljetter till Air Canda Centre är ofta svåra att få tag i när Maple Leafs spelar. Använd resegeneratorn här nedanför från Nickes.com för att hitta kommande matcher och pris både på lösa biljetter samt färdiga paket med boende i Toronto.